Hmotná zainteresovanosť spokojný zamestnanec - kvalitná služba - Šedivá, Zuzana
Zamestnanec ako kľúčový prvok podnikania v službách. Nedostatok kvalitných kuchárov a čašníkov. Odchod do zahraničia. Odmeňovanie - slabá stránka odvetvia. Očakávania interných zákazníkov, t.j. zamestnancov hotelov a reštaurácií. Nedostatok správnej motivácie a chýbajúce dobré vedenie.