Design and management of biomass processing network for biodiesel production by using milp model Part 2: case study: potentional biodiesel production from in Bulgaria - Dobrudzhaliev, Dragomir
Návrh optimálnej siete a plánovanie zásobovania biopalivami. Teritoriálne členenie Bulharska, spotreba energie pri transporte, emisie pri produkcii, výnosnosť regiónu, produkčné náklady, potravinová bezpečnosť, technológie pre produkciu a distribúcia bionafty v krajine.