Hygiena a práca - Malovič, Pavel
Vplyv čistoty kancelárií a ich zariadenia na absenciu a práceneschopnosť zamestnancov. Baktérie v kanceláriách. Problém neviditeľných infekcií. Ruky a prsty ako hlavný nosič nepriaznivých mikroorganizmov.