Assessment of the BSC System Functionality in Slovak Companies - Antošová, Mária, 1965-
Nenaplnené manažérske očakávania, nedostatočný prínos a redukovaná funkčnosť BSC v praxi. Grafické a numerické porovnanie očakávaných a skutočných prínosov BSE. Miera funkčnosti a nefunkčnosti BSE v slovenských podnikoch. Zoznam potenciálnych benefitov BSE.