[Majetková podstata podniku] - Kršeková, Marianna
Recenzia na vedeckú monografiu, ktorá je zameraná predovšetkým na problematiku majetkovej podstaty podniku z teoretického hľadiska z pohľadu účtovníctva v širšom kontexte a v interdisciplinárnom prepojení. Problematika majetkovej podstaty podniku je spracovaná originálnym spôsobom, ktorý zahŕňa komplexnú analýzu majetkovej podstaty podniku v kontexte viacerých ekonomických vedných disciplín s dôrazom na identifikáciu jej vývoja v čase, vychádzajúc z potenciálu účtovných informácií.