Preferential trade agreements and intellectual property rights: unexplored issues - Maskus, Keith E.
Jedna z menej známych, avšak dôležitých čŕt súčasných preferenčných obchodných dohôd je špecifikácia presných štandardov ochrany práv duševného vlastníctva. Zhodnotenie rozsahu týchto politík na príklade preferenčných obchodných dohôd vynegociovaných Spojenými štátmi americkými a Európskou úniou s rozvojovými štátmi.