Rozvoj medicínskeho cestovného ruchu na Slovensku - Pálfi, Andrea
Charakteristika medicínskeho cestovného ruchu. Formy zdravotného cestovného ruchu na základe motivácie dopytu. Vybrané cieľové krajiny medicínskeho cestovného ruchu a špecializácia ponuky zdravotníckych služieb. Webové stránky s ponukou Slovenska ako cieľovej krajiny medicínskeho cestovného ruchu. Ponuka medicínskeho cestovného ruchu na Slovensku. Swot analýza medicínskeho cestovného ruchu na Slovensku.