Solventnost II v cílové rovince - Bouška, Jan
Solventnosť II bude významným medzníkom pre sektor poisťovníctva, pretože prináša celý okruh nových prvkov a prístupov na niekoľkých úrovniach regulácie. Predpisy obsahujúce regulatórne požiadavky, podľa ktorých budú postupovať tak poisťovne a zaisťovne, ako aj orgány dohľadu, a to na lokálnej i európskej úrovni.