Hodnotou je rodina a sdílení zkušeností - Kazdová, Alena
Podnikanie rodinnej spoločnosti Gebrüder Weiss v oblasti prepravy a logistiky. Podniková kultúra a filozofia rodinnej firmy. Medzinárodný program pre talenty. Mentoring ako cesta zdieľania znalostí. Vzdelávanie a rozvoj soft skills - mäkkých zručností. Program pre matky na rodičovskej dovolenke.