Děti inovací: Často mají svou hlavu - Kejhová, Hana
Hlavná cena v súťaži Česká inovace pre Petra a Michaela Carvanových. Odborníci na výskum vody. Založenie Výskumného technologického inštitútu. Fyzikálna cesta čistenia prasačieho hnoja na pitnú vodu. Inovácia na zelenej lúke.