Zákon č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve s komentárom - Novotná, Ľudmila
Zákon č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve v znení ďalších zákonov a zákona č. 130/2015 Z.z. Predmet novely zákona o účtovníctve č. 130/2015 Z.z. nadobudne účinnosť 1. júla 2015 a 1. januára 2016.