Inovativní lídry si firmy musí vychovat - Filipová, Lenka
Ako rozvíjať manažérov v lídershipe. Problémy, s ktorými sa stretávajú personalisti. Rozvojové programy. Príbehy z praxe. Čo sa očakáva od aktívneho manažéra.