Diverzifikace týmů snižuje fluktuaci i náklady na nábor
Rôznosť veku, rodu, životných skúseností a osudov - to všetko prináša do pracovných kolektívov pestrosť pohľadov, prístupov a kreativitu. Výskumy a skúsenosti z praxe opakovane dokazujú, že diverzita zvyšuje výkonnosť a stabilitu tímov.