Zamestnávání osob se zdravotním postižením šetří firmám prostředky - Potměšilová, Hana
Situácia so zamestnávaním postihnutých osôb v Česku sa zlepšuje. Osoby, ktoré majú najhoršie uplatnenie na trhu práce.