Balance Management: Rozvoj ľudských zdrojov ako riadenie rovnováhy vo fungovaní jednotlivcov aj tímov - Kapucian, Boris
Balance Management (BM) a jeho používanie všade tam, kde je potrebné získať objektívnu a neskreslenú informáciu o stereotypoch jednotlivcov a tímov, ich postojoch a spôsobu pohľadu na realitu. Metóda prepájania farieb a slov v BM a jej výsledky.