Organizácia práce, pracovný čas a zamestnanecké benefity - Ondrová, Dominika
Pohodu na pracovisku a s ňou aj výkon ovplyvňujú ústretové kroky k potrebám zamestnancov z hľadiska organizácie práce a pracovného času.