Prof. Igor Tomeš: 10x o sociální politice - Tomeš, Igor
Výber najviac inšpirujúcich statí z bohatej publikačnej činnosti profesora Igora Tomeša. Rozvoj teórie a praxe sociálnej politiky v bývalom Československu. Zmeny a reformy v sociálnom zabezpečení na našom území od roku 1918 až 1989. Sociálna politika pre budúce storočie.