Tvorivý biznis s vlkom v logu - Žuffa, Radovan
Príbeh mladého podnikateľa, Slováka, ktorý po štúdiách dizajnu vo Veľkej Británii začínal s dizajnom áut a nakoniec skončil pri vlastnej značke bicyklov. S novým biznis plánom sa chce postaviť domácej i svetovej konkurencii.