Efektívnosť zhodnocovania komunálnych odpadov v okrese Michalovce - Stričík, Michal, 1969-
Analýza produkcie, zhodnocovania a zneškodňovania komunálneho odpadu. Opatrenia na zlepšenie v oblasti nakladania s komunálnym odpadom v okrese Michalovce.