Analýza daňových opatrení na podporu kapitálového trhu - Ambra, Tomáš
Vláda Slovenskej republiky predstavila svoju víziu podpory kapitálového trhu prostredníctvom úprav v zdanení kapitálových výnosov. Návrh je posunom oproti súčasnému stavu, jeho budúce účinky sú však otázne.