Nové povinnosti poskytovateľov spotrebiteľských úverov od 1. apríla 2015 - Sedláčková, Oľga
Zákon č. 129/2010 Z. z. o spotrebiteľských úveroch a o iných úveroch a pôžičkách pre spotrebiteľov v znení účinnom od 1. apríla 2014 ukladá veriteľom rad nových povinností, ktoré sú povinní splniť na získanie povolenia na vykonávanie podnikateľskej činnosti, ako aj pri samotnom výkone podnikateľskej činnosti. Základný prehľad týchto povinností.