Riadenie ľudských zdrojov - nové trendy a výzvy v kontexte územnej samosprávy - Jankelová, Nadežda, 1966-
Nové trendy a výzvy v riadení ľudských zdrojov v kontexte územnej samosprávy, ktoré majú vplyv aj na kvalitu verejnej politiky.