Rozvoj kombinované dopravy brzdí vysoká cena překládky - Kolář, Vojtěch
Potenciál kombinovanej dopravy. Faktory výhodnosti kombinovanej dopravy. Dôležitá infraštruktúra železničných tratí a prekládkových terminálov. Rozhoduje rýchlosť, cena a spoľahlivosť. Vysoká cena prekládky. Kombinovaná doprava najviac využívaná chemickým priemyslom a automobilovým priemyslom. Zoznam prekladísk kombinovanej dopravy v Čechách.