Opatrenia na reguláciu škodcov pri ekologickom pestovaní - Sudzina, Marián
Cieľom a účelom regulácie škodcov je využívanie variabilných druhov opatrení, zameraných na prevenciu. Príklady opatrení v regulácii škodcov pri ekologickom zameraní. Opatrenia - preventívne, priame.