Keď sa vám marketing lepí na päty - Latiaková, Ivana
Nové a originálne alebo jedinečné prístupy a možnosti ako upútať pozornosť a zaujať zákazníka zo strany marketérov. Imboud marketing, worth of mouth marketing, wait marketing, buzz marketing. Marketingové nástroje a ich využitie.