Pracovná disciplína a sankcie za jej porušovanie - Mičudová, Tatiana
Sankcie, ktoré má zamestnávateľ k dispozícii, aby vyvodil zodpovednosť na strane zamestnanca. Najčastejšie spôsoby porušovania pracovnej disciplíny.