Eames? Ako to kreslo? - Vavrová, Tatiana
Rozhovor s vnukom slávnych architektov a dizajnérov s USA Charlesa a Ray Eamesovcov. Preslávený dom Eames house. Rockstar dizajnéri. Organické návrhy nábytku, technika ohýbania preglejky. Preslávené Eames longue chair a otoman vystavené v Múzeu moderného umenia v New Yorku.