<The> World Economy in the Times of Financial Crisis and Its Impact on European Energy Policy - Baláž, Peter
Dôležité prvky procesu aproximácie národných energetických politík v rámci programu Európa 2020, ktoré by mali zostať jednými z určujúcich prvkov úspechu na podporu medzinárodnej konkurencieschopnosti.