Národná hrdosť cez žalúdok - Lászlóová, Klaudia
Potenciál kvality výrobkov s označením CHOP (chránené označenie pôvodu) a CHZO (chránené zemepisné označenie). Slabé využívanie týchto označení na Slovensku. Potreba zvýšiť povedomie o týchto výrobkoch. Aktívne Záhorie - stupavský trdelník, stupavské zelé. Žitavská paprika. Certifikovaná slovenská bryndza. Chýbajúci silný marketing.