Výpoveď svedka ako dôkaz pri správe daní - Mečár, Miroslav
Úkony správcu dane pri správe daní. Základné pomy v súvislosti s vypočutím svedka naúčely správy daní. Využitie inštitútu predvolania a predvedenia osoby pri správe daní. Ilustračné príklady.