Břidlicový plyn - příjde po revoluci čas útlum anebo další rozvoj? - Zaplatílek, Jan
Zemný plyn ako významné fosílne palivo, ktoré je často nazývaný energiou 21. storočia. Prehľad zásob bridlicového plynu podľa jednotlivých krajín. Prehľad ložísk bridlicového plynu na území USA.