3D do každej domácnosti - Biel, Marián
Trojrozmerná tlač mení spotrebiteľské správanie, dsitribúciu produktov aj pravidlá obchodu. 3D tlačiarne zažívajú presne takú chronológiu vývoja ako počítače. Britský profesor a popularizátor 3D tlače Adrian Browyer. Prelomová technológia, ktorá bude mať vplyv na fungovanie celej spoločnosti. Otázka práv. 3D skenery. Odhad globálnych tržieb obchodu s 3D tlačou.