Patočka, Heidegger a otázka bytia - Leško, Vladimír
Patočkove a Heideggerove poňatie otázky bytia - kľúčové problémy a rozdiely medzi nimi. Patočkove poňatie filozofie s človekom a históriou, ako jeho zameranie a Heideggerove poňatie filozofie, zamerané na problém bytia.