Budúci biznis bude len digitálny - Gregor, Milan
Tri hlavné trendy v budúcich dekádach, ktoré budú generovať inovácie: rastúci výkon počítačov, digitalizácia a inteligentné siete. Príklad z medicíny. Priemysel budúcnosti - digitalizácia, automatizácia a robotika. Dáta ako zdroj inovácií. Čo s novým bohatstvom.