Food Demand and Consumption Patterns in the New EU Member States: The Case of Slovakia - Cupak, Andrej, 1988-
Quadratic almost ideal demand system (QAIDS) - kvadratický systém dopytu. Neparametrické analýzy Engelovou krivkou. Členenie na základe analýz - luxusné, normálne a výdavkové potravinové statky. Potravinová bezpečnosť na Slovensku.