Podnikové školy firmy Baťa jako inspirace pro současné odborné vzdělávání - Končitíková, Gabriela
Riadenie výroby a jej procesov podľa Tomáša Baťu. Úspešné fungovanie firmy a takzvaný "priemyselný" človek. Výchova a význam Baťovej sústavy riadenia podniku. Súčasné problémy súvisiace s Work Life Balance problematikou.