Supporting economic growth with innovation-oriented entrepreneurship - Crnogaj, Katja
Vzťah typu podnikateľskej aktivity a úrovne ekonomického rastu. Význam stupňa vývoja ekonomiky, druhu intervencie štátu v ekonomike a časového úseku skúmania. Ukazovatele modelu. druh ekonomiky, index podnikateľskej aktivity, inovačná činnosť a rast HDP. Testované modelom regresie najmenších štvorcov. Dáta od Global Enterpreneurship Monitor (GEM).