Hlavné nedostatky pri uplatňovaní manažérskych systémov - Čollák, Mikuláš
Ďalšie pokračovanie článku o nedostatkoch a chybách v praxi manažérskych systémov. Práca s ľuďmi ako najvýznamnjší komplex procesov manažérstva. Príklady.