Ako telemedicína zachraňuje životy - Hunková, Mária
Moderné technológie v slovenskom zdravotníctve. Vývoj technologických pomôcok, ktoré môžu ušetriť verejné zdroje, ale v prvom rade pomôcť lepšie a rýchlejšie liečiť pacientov. Mobil nielen na telefonovanie. Investície na projekt Centra výskumu závažných ochorení a ich komplikácií. Univerzitní vývojári. Všetko v jednom tablete. Financie z Európskeho fondu regionálneho rozvoja.