What impact do single taxes have on the convergence of taxation in the EU? - Bušovská, Monika
Diferencovanosť a konkurenčná výhoda alebo homegenita daňového systému krajín EÚ? Zákonná a implicitná sadzba dane, daňové bremeno a daňový mix. Regresný model overenia panelových dát. Priame a nepriame dane v EÚ.