Liquidity risk management of banks belonging to Erste group and Societe generale group - Gongol, Tomáš
Definícia procesov manažmentu rizika likvidity. Defenzívne a ofenzívne stratégie manažmentu rizika likvidity. Prípadová štúdia pre Erste Group a Societe Generale Group. Ukazovatele hodnotenia: likvidné aktíva celkového majetku (LIA), pomer nelikvidných aktív k likvidným záväzkom (LOD) a aktivita bánk na medzibankovom trhu.