<The> Application of souvereign bond spreads: the case of selected EU countries and the USA - Hvozdenská, Jana
Analýza závislosti sklonu výnosovej krivky dlhopisov a ekonomickej aktivity v USA a EÚ. Sklon krivky meraný ako rozdiel výnosnosti 10-ročných a 3-mesačných dlhopisov. Predpoveď rastu HDP vybraných krajín.