From Slow Food to Slow Travel - Lacková, Alica
Hnutie Slow Food - definícia, iniciatívy a projekty. Ochrana biodiverzity jedla, vzdelávanie a tréning v kultúre stravovania. Kultúra "Slow Planet" a s ňou spojené aktivity. Slow Tourism/Slow Travel a jeho aspekty: CittaSlow mestá, napr. v Taliansku, rozličný vývoj v rôznych krajinách, postupnosť vývoja. Rozdiel Slow Tourism a Slow Travel.