Soukromý a veřejný dluh - Izák, Vratislav
Analýza vzťahov medzi súkromným (domácnosti a nefinančné korporácie) a verejným sektorom ako potenciálnym zdrojom vnútornej nerovnováhy a z toho vyplývajúcej finančnej zraniteľnosti.