Prínosy environmentálneho manažérstva pre organizáciu - Karkalíková, Marta
Význam systému environmentálneho manažérstva. Zlepšovanie environmentálneho správania. Certifikácia podľa normy ISO 14001:2004 Environmental management systems. Requirements with guidance for use. Prínosy zo zavedeného systému environmentálneho manažérstva. Výsledky prieskumu.