Proces výberu zamestnancov vo výrobnom podniku - Richnák, Patrik, 1988-
Proces výberu zamestnancov ako proces niekoľkých na seba nadväzujúcich fáz. Proces výberu zamestnancov vo výrobnom podniku. Percentuálna úspešnosť v jednotlivých fázach výberu zamestnancov v pozícii výrobný pracovník. Percentuálna úspešnosť pracovného pohovoru podľa jednotlivých kôl. Kritériá výberu pri pracovnom pohovore.