Vztah etického a ekonomického chování - Sigmund, Tomáš
Historický pohľad na vzťah ekonómie a etiky. Nejasnosť definície etiky v ekonómii. Ekonomické modely altruizmu. Homo economicus. Podnikateľská etika. Rozpor medzi podnikateľskou etikou a ekonomickým správaním.