Vliv fiskální politiky na ekonomický růst v zemích OECD - Drobiszová, Agata
Vplyv jednotlivých typov vládnych výdavkov a daní na ekonomický rast vo vyspelých krajinách. Analýza bola realizovaná na vzorke 27 členských krajín OECD za obdobie 1997-2011.