Review of Agricultural and Applied Economics
Fórum pre vedeckú prácu v poľnohospodárskej ekonomike, vidiecky a regionálny rozvoj, potravinová politika, manažment, marketing, financie v poľnohospodárstve a spracovaní potravín.