Foreign markets entry motives and strategies of polish exporters - Ďaďo, Jaroslav
Článok prezentuje výsledky výskumu poľských firiem, ktoré exportujú svoje výrobky na zahraničné trhy. Motívy, podmienky a formy expanzie. Marketingové stratégie poľských exportérov v procese internacionalizácie.